1η Ψυχοδραματική Συνάντηση 27- 29 Μαΐου στο Χόρτο Πηλίου

Με θέμα “Συναντώντας τον εαυτό μου”

Μετά από έναν ακόμη μακρύ χειμώνα, αλλά και 2,5 χρόνια αβεβαιότητας και μεγάλων αλλαγών στη ζωή μας, οργανώνεται η πρώτη, μεγάλη «Ψυχοδραματική Συνάντηση» στο Χόρτο του Πηλίου.
Στόχος της συνάντησης, «να έρθουμε κοντά». Κοντά στον άλλον, κοντά στη φύση, στη θάλασσα- μα πιο πολύ και κυρίως, κοντά στον εαυτό μας.
Με εργαλείο το Ψυχόδραμα και άλλες συνθετικές μεθόδους, με μέσο την
Ομαδική Ψυχοθεραπεία και τη δύναμη του «εδώ-και-τώρα» της ομάδας, η Συνάντηση θα εξελιχθεί μέσω βιωματικών εργαστηρίων, στη διάρκεια δύο ημερών. Τα εργαστήρια θα είναι σπονδυλωτά και αλληλένδετα και έχουν σκοπό, οι συμμετέχοντες να φύγουν κρατώντας ένα καινούργιο κομμάτι του εαυτού τους, κάτι νέο, ελπιδοφόρο- που θα έχουν τη δυνατότητα να το δουλέψουν και να το αναπτύξουν, μέχρι την επόμενη Συνάντηση.
Η αγάπη για τον εαυτό μας, η αναγνώριση των σκοτεινών και φωτεινών του πλευρών, οι εσωτερικές μας συγκρούσεις, οι σχέσεις μας με τους σημαντικούς «άλλους» της ζωής μας- θα είναι κάποια από τα θέματα που θα αγγίξουμε, θα κουβεντιάσουμε και θα βιώσουμε τις δύο αυτές ημέρες.
Η Συνάντηση απευθύνεται σε όλους όσοι επιδιώκουν την προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη, όσοι θέλουν δουν πραγματικά και να αναγνωρίσουν εκείνα που τους απασχολούν, να διερευνήσουν βιωματικά τον εαυτό τους και να εκφραστούν. Επίσης, απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς και εμψυχωτές ομάδων.
Η «1η Ψυχοδραματική Συνάντηση», διοργανώνεται από τον Κύκλο- Χώρο Ψυχοθεραπείας και Ψυχοδράματος και τους συνεργάτες του, και θα πραγματοποιηθεί στον Diplomats Holidays, στο Χόρτο του Νοτίου
Πηλίου, δίπλα στη θάλασσα.
Για early bird τιμή, εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 2 Μαΐου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, τη διαμονή, το κόστος και τα εργαστήρια, επικοινωνήστε στο:6948 648 079 (Άννα Κολτσιδοπούλου) & [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.