1η ΤΑΞΑΣ: Μέτρα για τον κορωνοϊό μετά την αντίδραση των φαντάρων

Τονίζει το Δίκτυο ελεύθερων φαντάρων ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Έπρεπε να αντιδράσουν οι αγανακτισμένοι φαντάροι και να στείλουν επιστολές με τις καταγγελίες τους στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, για να υπάρξουν μέτρα για τον κορωνοϊό, τονίζει το Δίκτυο ελεύθερων φαντάρων ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, όπου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό τέσσερις έφεδροι και ένα μόνιμο στέλεχος.

Όπως αναφέρει το Δίκτυο χθες Δευτέρα έγινε απολύμανση από ειδικό συνεργείο, μοιράστηκαν σκούπες και απορρυπαντικά, δόθηκαν μάσκες μιας χρήσης, επισκέφτηκαν το στρατόπεδο «Περισσάκη» ειδικοί επιστήμονες συζήτησαν με τους φαντάρους για τον κορωνοϊό και έγινε τεστ για και στους υπόλοιπους νεοσύλλεκτους.

Φαντάροι είχαν καταγγείλει ότι μέχρι να βγουν θετικά τα κρούσματα, δεν υπήρχε κανένα μέτρο ατομικής προστασίας για τους 47 νεοσύλλεκτους που έχουν μοιραστεί και κοιμούνται σε τρεις θαλάμους αλλού οι 30 και οι 17 μοιράζονται με φαντάρους προηγούμενων σειρών.
Επίσης είχαν καταγγείλει ότι δεν υπήρχε κανένα μέτρο προστασίας, ενώ τους έδωσαν μια μόνο σκούπα για την καθαριότητα ολόκληρου του Λόχου και όποια πρωτοβουλία λαμβάνεται για την υγιεινή και την καθαριότητα του Λόχου έχει να κάνει αποκλειστικά με το αίσθημα ευθύνης των φαντάρων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.