Αδελφοποίηση των Συνδέσμων Εφέδρων Μαγνησίας -Λεμεσού

Εκδήλωση το Σάββατο 26 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Σε αδελφοποίηση προχωρούν η Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας & Σ.Ε.Α.Λεμεσού Κύπρου (Έφεδροι Αξιωματικών).
Όπως έγινε γνωστό από τον τοπικό σύνδεσμο, «από 24 έως και 27 Μαΐου 2018 θα βρίσκονται στο Βόλο μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού Κύπρου, με σκοπό την Αδελφοποίηση των δύο Συνδέσμων.

Η κυπριακή αποστολή θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τις πολιτειακές και στρατιωτικές αρχές του τόπου μας, να γνωρίσει από κοντά το Δ. Σ. του Συνδέσμου μας, να μιλήσουν για τα προβλήματα της εφεδρείας, να ανταλλάξουν απόψεις και πρακτικές που εφαρμόζονται στην εφεδρεία, την λειτουργία των Συνδέσμων σε Ελλάδα και Κύπρο, κ.α. Ακόμα θα συναντηθεί με την Ένωση Κυπρίων Μαγνησίας.

Επίσης θα έχουν τη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αξιοθέατα της περιοχής, να γευτούν την πηλιορείτικη κουζίνα και τους τσιπουρομεζέδες του Βόλου.

Αποκορύφωμα της επίσκεψής τους αυτής και προς τιμήν των Κυπρίων συναδέλφων μας ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας & η Ένωση Κυπρίων Μαγνησίας προετοίμασε μια μεγάλη εκδήλωση το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 και ώρα 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας.

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Φιλόλογος – Ιστορικός και Πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Μαγνησίας κ. Αδάμος Μουζουρής με θέμα: ” Η Κύπρος στους Αγώνες του Έθνους μας”.

Θα συμμετέχουν επίσης το Χορωδιακό και Ορχηστρικό Τμήμα του ΔΙΕΚ-ΚΕΚΠΑ του Δήμου Βόλου με πολυπληθή χορωδία και ορχήστρα υπό την διεύθυνση της κας Αγγελικής Κοντοπούλου και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου υπό την διεύθυνση του Χοροδιδασκάλου κ. Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη.

Αξίζει να πούμε ότι η προετοιμασία και οργάνωση της επίσκεψης έγινε σε συνεργασία με την Ένωση Κυπρίων Μαγνησίας η οποία και αγκάλιασε την όλη προσπάθεια μας.

Υποστηρικτές μας είναι η Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας, ο Δήμος Βόλου, η Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος & Αλμυρού, το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, το ΔΙΕΚ-ΚΕΚΠΑ του Δήμου Βόλου & το τυπογραφείο PRINTVIEW του κ. Αλέξανδρου Μαγγιώρη, τους οποίους & ευχαριστούμε θερμά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.