Αυτοκίνητο έπεσε σε ρέμα 10 μ. προς Τσαγκαράδα

Άγιο είχαν 65χρονος οδηγός και 42χρονος τυφλός συνοδηγός

Άγιο είχαν ένας 65χρονος οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου και ο 42χρονος συνεπιβάτης, τυφλός, καθώς το αυτοκίνητο που επέβαιναν έπεσε σε ρέμα βάθους 10 μ., χθες το βράδυ, λίγο πριν την Τσαγκαράδα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ τον συνεπιβάτη του που είναι τυφλός παρέλαβαν συγγενείς του.

Στις 10 χθες το βράδυ το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 65χρονος, ένα λευκό Peugeot 206, κι ενώ κατευθύνονταν προς Τσαγκαράδα, σε ένα γεφυράκι έξω από το χωριό, βγήκε από την πορεία του για άγνωστη αιτία και έπεσε σε ένα ρέμα βάθους 10 μέτρων. Ο οδηγός, που τραυματίστηκε, τηλεφώνησε σε ένα φίλο του που εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφθασε στο σημείο λίγο πριν τις 11 το βράδυ με τρία οχήματα και εννέα άνδρες. Στο πλαίσιο της επιχείρησης απεγκλωβισμού η τροχαία έκλεισε το δρόμο για μία ώρα περίπου.

Ο 65χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου και νοσηλεύεται ενώ τον 42χρονο παρέλαβαν συγγενείς του από το χώρο τους τροχαίου ατυχήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.