Άγγλοι τουριστικοί πράκτορες στη Σκόπελο

????????????????????????????????????

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκαν τη Σκόπελο, ταξιδιωτικοί πράκτορες από την Αγγλία, οι οποίοι θα παραμείνουν στην Σκόπελο μέχρι την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενηθούν από τα ξενοδοχεία Skopelos Village και Dionyssos, που τους παρέχουν διαμονή και γεύμα.
Ο Όμιλος Spyrou την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου τους προσκάλεσε σε γεύμα στο ξενοδοχείο του Rigas.
Η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ιωάννα Ευσταθίου, ιδιοκτήτρια του Τουριστικού Γραφείου Dolphin of Skopelos και πρόεδρος της Τουριστικής προβολής του Δήμου Σκοπέλου, ανέλαβε τις μεταφορές τους και την περιήγηση τους για να γνωρίσουν τις παραλίες του νησιού και τον διάσημο πλέον στην αγγλική αγορά Άγιο Ιωάννη. Επιστρέφοντας από την ημερήσια εκδρομή θα τους προσφέρει γεύμα στον Αγνώντα.
Τα ονόματα των συμμετεχόντων Άγγλων Τουριστικών πρακτόρων είναι τα παρακάτω: Jonathan Star – Product Manager, Olympic Holidays , Sarah Hiller – Business Development Manager, Olympic Holidays, Victoria Banks – Operations Executive, Olympic Holidays. Sophie Forrest – Product Inventory, Olympic Holidays, Elizabeth Bhatia – Olympic Holidays Reservations
Kavi Shah – Travel Weekly, Maureen Montgomery – Mid Counties, Felicity Ralfs – Butterfly Travel, Kelly Burton – Destination Lounge, Jeff Watts – Tailor made Travel, Alice Roberts – Travel House, Rachel Sykes – Hays Travel.
Πρόκειται για μια σημαντική και πολλά υποσχόμενη επίσκεψη των Travel Agents της Αγγλίας που θα βοηθήσει στην προβολή και ανάπτυξη του νησιού μας, γιατί θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την Σκόπελο, από την στιγμή που όπως τονίζει η κυρία Ευσταθίου, σκοπός της επίσκεψης τους είναι να γνωρίσουν όχι μόνο τις φυσικές ομορφιές του νησιού αλλά και την ιστορία και τον πολιτισμό της Σκοπέλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.