Αγώνα για τα εργασιακά τους δικαιώματα δίνουν οι πρώην εργαζόμενοι του μάρκετ «Καρυπίδη»

Τον δικό τους αγώνα για τα εργασιακά του δικαιώματα δίνουν οι πρώην εργαζόμενοι του μάρκετ «Καρυπίδη» Αλμυρού και στις 21 Οκτωβρίου θα βρεθούν στο εφετείο Λάρισας προκειμένου η νυν εταιρεία να τους δεχτεί στην εργασία τους.

Όπως επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωση που απέστειλαν στο magnesianews.gr «Οι πρώην εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ «Καρυπίδη» Αλμυρού, νυν «Μάρκετ Ιν» όπως και οι συνάδελφοι μας σε όλη την Ελλάδα, δίνουμε έναν μακροχρόνιο αγώνα, για την πληρωμή των δεδουλευμένων μας και το δικαίωμα μας στην εργασία με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

Όλο αυτό το διάστημα στεκόμαστε όρθιοι κόντρα στις πιέσεις από την εργοδοσία προηγούμενη και τωρινή και τις προβοκατόρικες κινήσεις από μεριά της, παρά τις ψεύτικες υποσχέσεις των εκάστοτε  κυβερνώντων για επίλυση του προβλήματος μας,  παρά την καταστολή οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας με  πολύμορφες κινητοποιήσεις και με προσφυγές στα δικαστήρια, για να βρούμε το δίκιο μας.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι του πρώην σούπερ μάρκετ «Καρυπίδη» και νυν «Μάρκετ Ιν» του Αλμυρού, έχουμε προσφύγει στο εφετείο Λάρισας καθώς η εταιρεία αρνείται να μας δεχτεί πίσω στην εργασία μας.

Απαιτούμε:

Να πληρωθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα μας.

Να γυρίσουμε πίσω στην εργασία μας με όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας, να εφαρμόσει η εργοδοσία της «Μάρκετ Ιν» το προεδρικό διάταγμα 178/2002 περί διαδοχής.

Στέλνουμε μήνυμα σε παλιά και νέα εργοδοσία και στους πάτρωνές της, μην καρτεράτε να λυγίσουμε!

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση μας γιατί κουφάλες δεν ξοφλήσαμε….

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίζεται τον αγώνα μας.

Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.