Αγωνίας συνέχεια για την οικογένεια του Γ. Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο

Δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος οστών του ενδεχομένως ή προσωπικού του αντικειμένου

Συνεχίζεται η αγωνία για τη μητέρα και τους φίλους του Γιώργου Καραμιχαηλίδη που εξαφανίστηκε πριν ένα χρόνο στην Αλόννησο, καθώς οι έρευνες, που έγιναν με πρωτοβουλία της, τις δύο τελευταίες ημέρες δεν έδωσαν κάποιο στοιχείο που θα έριχνε φως στη μυστηριώδη υπόθεση εξαφάνισης του 30χρονου.
Επόμενο βήμα είναι η αδειοδότηση από το Λιμεναρχείο, που αναμένεται, προκειμένου στην περιοχή να καταπλεύσει σκάφος με ειδικό σόναρ που θα κάνει έρευνες στο βυθό, όχι μόνο κοντά στην ακτή του αλιευτικού καταφυγίου Βότση, όπου χάθηκαν τα ίχνη του στις 30 Αυγούστου 2016, αλλά και πιο βαθειά στη θάλασσα, για το ενδεχόμενο μήπως η σορός του παρασύρθηκε από τα ρεύματα.
Οι έρευνες ξεκίνησαν την Πέμπτη και ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα και οι τρεις δύτες από τη Σκόπελο, που γνωρίζουν την περιοχή, παρά το γεγονός ότι «χτένισαν» τον βυθό από τη Βότση μέχρι το Πατητήρι δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος οστών του ενδεχομένως ή προσωπικού του αντικειμένου.
Στο Αλόννησο βρέθηκαν η μητέρα του άτυχου 30χρονου, η κοπέλα του από τις Βρυξέλλες και τρεις φίλοι του από τη Βελγική πρωτεύουσα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει νέος κύκλος έρευνας, όταν εξασφαλιστεί η άδεια για να πλεύσει στην περιοχή σκάφος με ειδικό σόναρ.
Υπενθυμίζεται ότι για τον εντοπισμό του Γιώργου Καραμιχαηλίδη είχαν γίνει τρείς κύκλοι ερευνών από φορείς και κατοίκους του νησιού πέρυσι το καλοκαίρι, χωρίς δυστυχώς, κανένα αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.