Ακόμη μεταφέρουν κάνναβη με ελικόπτερο από το Πήλιο!

Συνεχίζεται η επιχείρηση στη φυτεία με 3000 δένδρα μεταξύ Πουρίου και Βενέτου

Έπιασε δουλειά ξανά και σήμερα το πρωί το ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος, τύπου Erickson, που εξακολουθεί να μεταφέρει κάνναβη από τη μεγάλη φυτεία που εντόπισε η Αστυνομία σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Πουρίου και Βενέτου.
Οι αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή Παλιά Μιτζέλα, όπου εντοπίστηκε το δάσος φυτείας κάνναβης με περίπου 3000 δεδρύλλια και ύψος δένδρων ακόμη και τέσσερα μέτρα, από το βράδυ της Δευτέρας και από το πρωί της Τρίτης άρχισαν να κόβουν δένδρα για να την καταστρέψουν και η μεταφορά της κάνναβης ξεκίνησε χθες και συνεχίζεται σήμερα με ελικόπτερο, που τοποθετεί σε δίχτυ τα μεγάλα φυτά για να τα μεταφέρει σε άλλη περιοχή.

Η φυτεία, την ύπαρξη της οποίας αποκάλυψε το magnesianews.gr, εντοπίστηκε από τηλεφωνικές παρακολουθήσεις ατόμων της Αστυνομίας στην Πάτρα, από τις οποίες προέκυψαν αναφορές για μεγάλη φυτεία κάνναβης στο Πήλιο, κάτι που επιβεβαιώθηκε από εναέρια παρατήρηση.
Στο χώρο υπήρχε αυτόματο πότισμα ακόμη και ξηραντήριο, ώστε η κάνναβη που συλλεγόταν από τα δένδρα να προωθείται προς διακίνηση, ενώ δεν εντοπίστηκε κάποιο άτομο και δεν έγινε σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κάνναβη μεταφέρεται σε ασφαλές μέρος στη χερσαία Μαγνησία και στη συνέχεια ενδεχομένως να μεταφερθεί στην Πάτρα, καθώς η υπόθεση βγήκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών Αχαΐας, η μεταφορά αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα και επόμενο βήμα θα είναι η εξιχνίαση της υπόθεσης.
Σήμερα το απόγευμα αναμένεται η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Θεσσαλίας για την υπόθεση, καθώς πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες φυτείες σε επίπεδο Μαγνησίας, Θεσσαλίας και της χώρας γενικότερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.