Ακυρώνεται και για φέτος το παζάρι του Αλμυρού

Λόγω της πανδημίας-Προβληματισμός για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις

Ματαιώνεται οριστικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εμποροπανήγυρης του Αλμυρού, όπως ενημέρωσε την εφημερίδα «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» η Αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών θεμάτων και εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού και παιδείας Αλμυρού, Αρετή Μπέη, αλλά και ως συνέχεια του ρεπορτάζ της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ την προηγούμενη εβδομάδα, αναφορικά με τους προβληματισμούς που υπήρχαν.
Η οριστική απόφαση, την οποία πήρε ο Δήμαρχος Αλμυρού, ανακοινώθηκε σε όλους τους αρμόδιους με σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, και συμμετείχαν όλοι οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, αλλά και μέλη της Πολιτικής Προστασίας. «Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία των πολιτών», τόνισε η Αντιδήμαρχος, σχετικά με τους λόγους της ματαίωσης. Η πανδημία του κορωνοϊού και τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα σε όλη τη χώρα, αλλά και την περιοχή της Μαγνησίας, ειδικά με την μετάλλαξη Δέλτα, οδήγησε το Δήμο Αλμυρού στην ακύρωση του παζαριού.

Προβληματισμός για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις

Σχετικά με το αν θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις ενόψει Αυγούστου, η κα. Μπέη ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόγραμμα στην περιοχή του Αλμυρού το οποίο δεν είναι ανακοινώσιμο, καθώς ακόμα οργανώνεται, αλλά ταυτόχρονα εκδήλωσε και την επιφύλαξή της για ακόμα μια φορά λόγω του covid, οπότε και την άμεση ακύρωση και αυτών των εκδηλώσεων. Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο, η οριστική απόφαση για τις αυγουστιάτικες εκδηλώσεις θα παρθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.