Αλ.Μεϊκόπουλος:«Χαιρόμαστε που η ΝΔ εγκαινιάζει έργα που χρηματοδοτήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ»

Στην Αργαλαστή βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στα εγκαίνια του νέου δημαρχείου Noτίου Πηλίου.
«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» ανέφερε για το νέο κτίριο που θα στεγάζει από εδώ και πέρα το δημαρχείο Νοτίου Πηλίου στην Αργαλαστή που αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας εδώ και μιάμιση δεκαετία.
«Το νέο δημαρχείο είναι προϊόν και αποτέλεσμα του εμβληματικού προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ που σχεδιάστηκε και χρηματοδοτήθηκε από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα. Είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού να αναγνωρίζεται, όχι μόνο η συμβολή των δημοτικών αρχών που διαχρονικά ανέλαβαν να κουβαλήσουν το βάρος ενός τέτοιου έργου, αλλά και των πολιτικών ηγεσιών που ασχολήθηκαν ενεργά και έμπρακτα για την υλοποίησή του. Σε κάθε περίπτωση, χαιρόμαστε που η Κυβέρνηση εγκαινιάζει έργα που χρηματοδοτήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Αλ. Μεϊκόπουλος.
Ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. κατέληξε ότι ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, ένας δήμος με τεράστια διοικητικά όρια, αποκτά ένα ειδικό κέντρο βάρους όπου οι μέχρι πρότινος διασκορπισμένες υπηρεσίες του δήμου θα στεγάζονται πλέον σε ένα κτίριο, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται ταχύτερα και οι υπάλληλοι θα εργάζονται σε μία νέα και σύγχρονη υποδομή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.