Αλ. Μεϊκόπουλος: «Χαράλαμπε Τσιμά, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για όλους εμάς»

«Σήμερα έφυγε από κοντά μας ο Χαράλαμπος Τσιμάς, ο μεγάλος φιλάνθρωπος του τόπου μας που είχε σκοπό ζωής την προσφορά προς τον συνάνθρωπο επιβεβαιώνοντας πως υπάρχουν ακόμη ευεργέτες στις ημέρες μας.
Το έργο του λαμπρό και πολυδιάστατο και ο ίδιος, άνθρωπος ικανός με ήθος και υπερηφάνεια που γνώριζε από πού προερχόταν, καταλάβαινε τις ανάγκες και τα προβλήματα του κόσμου και μιλούσε στην ψυχή του. Όλοι μας νιώθαμε πιο ήσυχοι γνωρίζοντας ότι ο Χαράλαμπος Τσιμάς βρίσκεται ανάμεσά μας.
Λένε ότι ο τρόπος που δίνεις αξίζει περισσότερο από αυτό που δίνεις.. Στην περίπτωση του Χαράλαμπου Τσιμά, όμως, το μέγεθος και το αποτύπωμα της προσφοράς ήταν τέτοιο που μοιραία άλλαξε τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών του.
Ταγμένος σε αυτό που θεωρούσε αποστολή του, βοηθούσε τον άνθρωπο με ανθρωπιά, έδειχνε αλληλεγγύη στην πράξη και ανταμειβόταν, όπως έλεγε, με τη γλύκα της χαράς κάθε φορά που ένα έργο ολοκληρωνόταν. Ενστάλαξε, μάλιστα, τις αξίες αυτές και στην οικογένειά του που συνεχίζει επάξια το έργο του.
Οι δύσκολες ημέρες της πανδημίας που βιώνουμε ανέδειξαν και πάλι τη σημασία της προσφοράς του στο Νοσοκομείου του Βόλου.
Χαράλαμπε Τσιμά, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για όλους εμάς.
Τα θερμότατα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του», ανέφερε στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.