Άλλαξαν τα δρομολόγια των πλοίων για Σποράδες

Στον Βόλο το επόμενο χρονικό διάστημα ειδικοί της κρουαζιέρας

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι από σήμερα άλλαξαν τα δρομολόγια των επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων «Πρωτεύς» και «Εξπρές Σκιάθος» μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και του flying dolphin «Ερατώ» μέχρι τις 30 Απριλίου 2018.
Σύμφωνα με τους νέου πίνακες το «Πρωτεύς» θα εκτελέσει δρομολόγια νησιά Σποράδων – Μαντούδι Εύβοιας την Παρασκευή 3, την Κυριακή 5 και τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Το «Εξπρές Σκιάθος» θα εκτελέσει δρομολόγια καθημερινά εκτός Σαββάτου, δρομολόγια προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων με ώρα αόπλου, στις 9 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου.

Τέλος, το flying dolphin «Ερατώ» θα εκτελεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου, το δρομολόγιο Σποράδες – Βόλος, μετ΄ επιστροφής, με ώρα απόπλου στις 6.30 το πρωί από την Αλόννησο, και ώρα απόπλου στις 11 το πρωί κάθε Κυριακή.
Ειδικά δρομολόγια θα εκτελέσει την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου και την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018, με ώρα απόπλου από την Αλόννησο στις 12 το μεσημέρι, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου 2018, θα αποπλεύσει από την Αλόννησο στις 13.30, με προορισμό το λιμάνι του Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.