Άλλαξαν τα δρομολόγια των πλοίων προς Σποράδες

Άλλαξαν από σήμερα τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Βόλος – Σποράδες, σύμφωνα με ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Βόλου.
Το επιβατηγό – οχηματαγωγό «Εξπρές Σκιάθος» κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου στις 8 το πρωί για Σκιάθο και Γλώσσα Σκοπέλου με επιστροφή, ενώ Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή θα αποπλέει στις 8 π.μ. για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, με επιστροφή.

Το επιβατηγό – οχηματαγωγό «Πρωτεύς» Πέμπτη και Σάββατο θα αποπλέει στις 2 το μεσημέρι από το Βόλο για Σκιάθο και Γλώσσα, όπου θα διανυκτερεύει, ενώ Παρασκευή και Κυριακή θα αποπλέει στις 6.45 το πρωί από τη Γλώσσα για Σκιάθο, Μαντούδι Εύβοιας και επιστροφή στο Βόλο.

Το flying dophin «Ερατώ» θα αποπλέει καθημερινά, εκτός Σαββάτο, στις 6 το πρωί από Αλόννησο για Βόλο, απ’ όπου θα αποπλέει, στις 2 το μεσημέρι με προορισμό τον Αλόννησο.
Το «Ερατώ» στις 26 Δεκεμβρίου 2018, στις 11 Μαρτίου 2019 (Κ. Δευτέρα) και στις 28 Απριλίου 2018 (δεύτερη μέρα του Πάσχα) θα αποπλέει στις 12 και στις 13.30 (στις 28 Απριλίου) από την Αλόννησο και στις 16.00 και 17.30 αντίστοιχα από το Βόλο με προορισμό την Αλόννησο.
Τα δρομολόγια του «Εξπρές Σκιάθος» ισχύουν μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, του «Πρωτεύς» μέχρι την ερχόμενη Κυριακή και του flying dophin «Ερατώ», μέχρι τις 30 Απριλίου 2019.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.