Άλλοι δύο ρομά από το Ζεφύρι στην κλοπή κοσμηματοπωλείου στον Αλμυρό

Ήδη είχαν ταυτοποιηθεί άλλοι τρεις εξετάζεται αν συμμετείχε άλλος

Στην ταυτότητα άλλων δύο δραστών που είχαν λάβει μέρος στη διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στον Αλμυρό, στις 17 Σεπτεμβρίου 2018, με «λεία» περίπου 500.000 €, οδήγησαν οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ήδη ταυτοποιήθηκαν πέντε δράστες και εξετάζεται αν στην κλοπή συμμετείχε και άλλος.

Στις 9 Οκτωβρίου 2018, είχαν ταυτοποιηθεί δύο από τους δράστες, ηλικίας 31 και 25 ετών, αθίγγανοι από το Ζεφύρι Αττικής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Στις 17 Οκτωβρίου με νέα ανακοίνωση της Αστυνομίας, είχε ανακοινωθεί η ταυτοποίηση ακόμη ενός δράστη της κλοπής, ηλικίας επίσης αθίγγανου από το Ζεφύρι Αττικής.

Σήμερα όπως έγινε γνωστό, ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο δράστες της κλοπής, επίσης, αθίγγανοι από το Ζεφύρι Αττικής ηλικίας 25 και 22 ετών, με τον δεύτερο να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, για μεγάλες περιπτώσεις κλοπών.

Υπενθυμίζεται ότι, τα ξημερώματα στις 17 Σεπτεμβρίου, οι δράστες, έσπασαν με βαριοπούλα την κεντρική είσοδο του καταστήματος που βρίσκεται κοντά στην πλατεία και στο Ταχυδρομείο του Α,μυρού και έκλεψαν κοσμήματα και τιμαλφή που υπήρχαν, αφήνοντας μόνο δύο ρολόγια, με τη “λεία” τους να υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 500.000 €. Οι δράστες είχαν «σηκώσει» μέχρι και το χρηματοκιβώτιο το κοσηματοπωλείου, ενώ δεν επηρεάστηκαν από τον συναγερμό που χτυπούσε. Το αυτοκίνητο, μαύρο Volkswagen Golf, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους είχε εντοπιστεί την ίδια ημέρα σε παράδρομο στο Κρόκιο.

Η σχετική δικογραφία με τα νεότερα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνεχίζουν τις έρευνες, σε συνδυασμό με αξιοποίηση στοιχείων, καταθέσεων και σε συνεργασία και με άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται κι έκτος δράστης στην υπόθεση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.