Έκαναν κλοπή με κλεμμένο αυτοκίνητο και το έκαψαν

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο στο Κρόκιο Αλμυρού

Τους άγνωστους δράστες που επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο διέπραξαν κλοπή στη Μαγνησία και στη συνέχεια το έκαψαν στο Κρόκιο, για να εξαφανίσουν τα στοιχεία τους, αναζητά η Αστυνομία.

Στις 19 Ιανουαρίου, άγνωστοι δράστες έκλεψαν Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιώτη από τους Σοφάδες Καρδίτσας και ήρθαν προς τη Μαγνησία, όπου έκαναν μια κλοπή στα όρια του Νομού.
Στη συνέχεια φαίνεται ότι πήγαν στη Φθιώτιδα, όπου έκαναν μια απόπειρα κλοπής και την ίδια μέρα πήγαν στο Κρόκιο Αλμυρού, έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο, στην άκρη του δρόμου και η Αστυνομία ειδοποιήθηκε ενώ καιγόταν.

Την προανάκριση ανέλαβε αρχικά το Α.Τ. Αλμυρού και στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, που κατηγορούνται για μια τετελεσμένη κλοπή και εμπρησμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.