Το ΔΣ της «Ένωσης επαγγελματιών βιοτεχνών και εμπόρων της επαρχίας Αλμυρού», χαιρετίζει και συγχαίρει τα μέλη της, Κάλι Διαμαντένια και Παναγιώτη Μπούντη για την επανεκλογή τους στις εκλογές της ΟΕΣΘ που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7/10/2018 στα γραφεία της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας στα Τρίκαλα.
Αναλυτικά , η Κάλι Διαμαντένια κατέλαβε ξανά τη θέση της εκπροσώπου της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) και ο Παναγιώτης Μπούντης επανεξελέγη μέλος του ΔΣ της ΟΕΣΘ και επίσης εκπρόσωπος στην ΕΣΕΕ.
Ελπίζουμε σε μία γόνιμη θητεία για τα μέλη μας και αισιοδοξούμε για μια εποικοδομητική συνεργασία με την Ένωση με κοινό πάντα στόχο την επίλυση των κλαδικών προβλημάτων αλλά και την ανάδειξη της περιοχής μας μέσα από προγράμματα και δράσεις».
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































