Μία ακόμη επιτυχημένη εμφάνιση της Τετράφωνης Μικτής Χορωδίας Δήμου Αλμυρού

Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, η Τετράφωνη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αλμυρού, συμμετείχε στην 18η Χορωδιακή Συνάντηση Αγιάς, που εντάχτηκε στα πλαίσια της 38ης Γιορτής Κερασιού στο Μεταξοχώρι Αγιάς.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στον χώρο της έκθεσης της Γιορτής Κερασιού, μία πανέμορφη πλακόστρωτη πλατεία γεμάτη πλατάνια και φυσική ομορφιά, που άλλωστε χαρακτηρίζει και το ίδιο το Μεταξοχώρι.
Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, οι τέσσερις χορωδίες , έδωσαν το δικό τους ιδιαίτερο χρώμα, αποδίδοντας με αρμονία η κάθε μία το δικό της πρόγραμμα και αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού που είχε κατακλύσει τον χώρο.
Η Χορωδία του Δήμου μας, εκπροσωπώντας και διαδίδοντας επάξια την πολιτιστική παράδοση της περιοχής, για ακόμη μια φορά απέσπασε κολακευτικά σχόλια για την παρουσία της και το ενδιαφέρον πρόγραμμά της σε έργα Κουγιουμτζή, Τσιτσάνη, Νικολόπουλου κ.α
Οι ακούραστοι Χορωδοί, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάτω από την καθοδήγηση της Μαέστρου τους Μαριάννας Σαμαρτζή αλλά, και την άρτια συνοδεία της Ιωάννας Πάγκαλου και της Πατρίτσια Πιράς.
Κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του Φεστιβάλ, όλοι είχανε τη δυνατότητα να γευθούν τα νόστιμα κεράσια που μοιράζονταν δωρεάν σε όλους τους παρευρισκομένους από τα τοποθετημένα εκθεσιακά περίπτερα.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κεφάτο γεύμα και γλέντι στον χώρο της πλατείας, μια ιδιαίτερη στιγμή μετά το τέλος μιας παράστασης, καθώς όλοι οι χορωδοί έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά, να ανταλλάξουν απόψεις και να καλλιεργήσουν νέες συνεργασίες προκειμένου ο Θεσμός των Χορωδιακών Φεστιβάλ στην Ελλάδα μας, παρά τις αντιξοότητες να παραμείνει ζωντανός και ενεργός.
Μπορεί ακόμη ένα ταξίδι της Χορωδίας μας να τελείωσε, το πλούσιο όμως καλλιτεχνικό της πρόγραμμα θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συμμετέχοντας στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Αλμυρού και να είναι σε θέση στις 19 Αυγούστου να διοργανώσει και το Χορωδιακό της Φεστιβάλ με τη συμμετοχή και άλλων χορωδιών από την υπόλοιπη Ελλάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.