Στην Κατηγορία Κινδύνου Πυρκαγιάς 4 (Πολύ Υψηλός Κίνδυνος) κατατάσσεται η περιοχή του Δήμου Αλμυρού για αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Αλμυρού ενημερώνει ότι το Δάσος Κουρί θα παραμείνει κλειστό από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης 22/07/2026 και απαγορεύεται η εντός αυτού διέλευση, παραμονή και κυκλοφορία προσώπων και πάσης φύσεως οχημάτων και μηχανημάτων σύμφωνα με τα άρθρα 129-131 του Ν. 4962/2022 (ΦΕΚ82Α)
Παρακαλούνται από τον Δήμο όλοι οι πολίτες να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και να αποφύγουν κάθε δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά.
Σε περίπτωση που αντιληφθούν καπνό ή εστία φωτιάς, παρακαλούνται οι πολίτες να ειδοποιήσουν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199
«Η προστασία του δάσους και του φυσικού μας περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας. Η συνεργασία και η υπευθυνότητα κάθε πολίτη είναι καθοριστικής σημασίας για την πρόληψη των πυρκαγιών», επισημαίνει ο Δήμος.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
































