Τα συλλυπητήρια του Δ. Εσερίδη στην οικογένεια του Χαρ. Τσιμά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

“Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο ενός μεγάλου ευεργέτη, του Χαράλαμπου Τσιμά” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρ. Δήμαρχος Αλμυρού
Δημήτριος Κυριάκου Εσερίδης.
Όπως αναφέρει, «με μοναδικό κίνητρο τη διάθεση για προσφορά, ο Χαράλαμπος Τσιμάς και πάντα με διακριτικότητα στάθηκε δίπλα στο κοινωνικό σύνολο, προσφέροντας χορηγίες και δωρεές σε συλλόγους, ιδρύματα, νοσοκομεία.
Με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης βοηθούσε και στεκόταν στο πλευρό κάθε συνανθρώπου του.
Είχα τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσω από κοντά. Υπήρξε ένας άνθρωπος με αξίες, ήθος, ιδανικά και μεγαλείο ψυχής.
Μετέτρεψε το φιλότιμο και την αγάπη για την πατρίδα του σε έργο και προσφορά με πρωταρχικό σκοπό το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.
Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης με κυρίαρχο το πνεύμα αλληλεγγύης και τη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.
Ο Χαράλαμπος Τσιμάς υπήρξε ένας πραγματικός ευεργέτης που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του και άφησε πίσω του σημαντική παρακαταθήκη.
Η τιμή και η ευγνωμοσύνη είναι το ελάχιστο της δικής μου προσφοράς στις αξιέπαινες πράξεις του. Έτσι θα τον θυμάμαι πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.