Το 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού ευχαριστεί την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Προσέφερε πέντε φορητούς υπολογιστές στο σχολείο

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, το 15μελές μαθητικό συμβούλιο, οι εκπαιδευτικοί και ο Διευθυντής του1ου ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Υφυπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κυρία Ζέττα Μακρή για τη γενναιόδωρη, όπως τη χαρακτηρίζουν, προσφορά πέντε φορητών υπολογιστών προς το σχολείο.
«Η πρωτοβουλία αυτή θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της μαθησιακής διαδικασίας, ενισχύοντας την πρόσβαση των μαθητών μας σε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και προωθώντας την ψηφιακή εκπαίδευση.
Η δωρεά αυτή όχι μόνο εξοπλίζει το σχολείο μας με απαραίτητα εργαλεία για την καλύτερη στήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αλλά αναδεικνύει και την προσήλωση της Υφυπουργού στη στήριξη των δημόσιων εκπαιδευτικών δομών, ιδιαίτερα στις τεχνολογικές και επαγγελματικές ειδικότητες.

Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη που μας παρέχει η κ. Μακρή, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του σχολείου και αποτελώντας ένα φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης και ενδιαφέροντος, ελπίζοντας ότι η πράξη της θα αποτελέσει πρότυπο και για άλλους φορείς και ιδιώτες», επισημαίνει στην ανακοίνωση ο Διευθυντής του σχολείου κ. Γεώργιος Καπράνας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.