Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Αλμυρού

Σε μία όμορφη, λιτή και συνάμα ζεστή εκδήλωση, παρουσία πολιτών του Αλμυρού, πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
Την εκδήλωση «έντυσαν» μελωδικά τα μέλη της τετράφωνης Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αλμυρού και της παιδικής νεανικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου υπό τη διεύθυνση της Μαριάννας Σαμαρτζή.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθηναν ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη. Ο κ. Χατζηκυριάκος σημείωσε «φροντίσαμε να στολίσουμε την Κεντρική Πλατεία και να διοργανώσουμε αυτή την εκδήλωση. Σε συνεργασία με την Εκκλησία δεν θα αφήσουμε κανέναν συμπολίτη χωρίς γιορτινό τραπέζι. Επίσης, καλώ όλους να στηρίξουν την τοπική αγορά και την τοπική εστίαση, η οποία δοκιμάζεται με την πανδημία». Από την πλευρά της η κα. Κολυνδρίνη επισήμανε «εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, χωρίς θύματα και να γιορτάσουμε αυτές τις ημέρες με τις οικογένειές μας. Η εκδήλωση δεν είναι κορωνοπάρτι, όπως ισχυρίζονται κάποιοι, αλλά γίνεται για να ζεστάνουμε τις καρδιές μας και να περάσουμε καλά», κατέληξε η κα Αντιπεριφερειάρχης. Το “παρών” έδωσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Τέας και Θανάσης Μόρας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Λεωνίδας Βούλγαρης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Αργυρόπουλος ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Δ. Εσερίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευξεινούπολης Αργύρης Τέφογλου. Ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση και το φυσικό έλατο, φωταγωγήθηκε. Και του χρόνου…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.