Τον Ιούλιο η προβολή για την Βρύναινα της εκπομπής «Κυριακή στο χωριό»

Με τη συμπαράσταση της «Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού»

Η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού καλωσόρισε τη παραγωγή της εκπομπής “Κυριακή στο χωριό” που προβάλλεται από το τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ3, έχοντας ως σημείο αναφοράς το χωριό της Βρύναινας.

Πιο συγκεκριμένα η Ένωση αξιοποιώντας κάθε δυνατό μέσο για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, αλλά και για την ανάδειξη του τοπικού πλούτου της περιοχής μας, κατάφερε και φιλοξένησε με επιτυχία την παραγωγή της ομώνυμης εκπομπής “Κυριακή στο χωριό”, εστιάζοντας στην ιδιαίτερη ομορφιά του τόπου μας και την αυθεντικότητα των ανθρώπων του.

Τα γυρίσματα της εκπομπής, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στα μέσα του Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Βρύναινας (Άνω και Κάτω Ξενιά, Γεφύρια, Φράγμα και Φαράγγι Μαυρομάτι, δρώμενα στο χωριό, ήθη και έθιμα, συγκομιδή τσαγιού, κ.α.) με αποκορύφωμα την κεντρική πλατεία, το τριήμερο 8 εώς 10 Ιουνίου 2018, μέσα σε ένα υποδειγματικό πλαίσιο φιλοξενίας από όλους τους κατοίκους του χωριού και όχι μόνο!

Η Βρύναινα έβαλε το τραπέζι, το τσάι, τα αρωματικά φυτά και συγκέντρωσε πλήθος ανθρώπων από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, όλους τους ανθρώπους για μια υπέροχη “Κυριακή στο χωριό”, μυώντας τους μέσα από το δικό τους αυθεντικό τρόπο στην ομορφιά του τόπου και των κατοίκων του.

Κατά τη προβολή της εκπομπής οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν μαγευτικά τοπία, ιστορικά και θρησκευτικά αξιοθέατα, τοπικές συνταγές, παραδοσιακούς χορούς, αναπαραστάσεις εθίμων καθώς επίσης και τραγούδια.

Η Ένωση απευθύνει ευχαριστίες στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κώστα Νικοβιώτη, στον Πρόεδρο του χωριού Γιάννη Χαλκιά, την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Βρύναινας «Όθρυς» Βάσω Χουλιαρά, τη χορωδία μας με τη μαέστρο μας Μαριάννα Σαμαρτζή, τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΣ, Πέτρο Μόρφη, τα χορευτικά, σε όλους τους κατοίκους της Βρύναινας για τη φιλοξενία, στους συλλόγους που ανέδειξαν τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής μας μέσα από τη παρουσία τους στην εκπομπή, τους ομιλητές, τους τοπικούς παραγωγούς και συνεταιρισμούς, τις κυρίες της Βρύναινας και των συλλόγων για τα πλούσια εδέσματα που παρασκεύασαν, την Κατερίνα Μαρτίνη με τα παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» και σε κάθε έναν που μέσα από τη συνεργασία του, συνέβαλε στην επιτυχημένη διεξαγωγή των γυρισμάτων της εκπομπής.

Τέλος, ευχαριστούμε την παραγωγή της εκπομπής «Κυριακή στο Χωριό» της ΕΤ3 για την αποδοχή της πρόσκλησης μας στον τόπο μας και την άριστη συνεργασία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.