Ξανά στη δημοτική επιτροπή Αλμυρού ο φάκελος του λούνα πάρκ

φωτογραφία αρχείου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Μετά την ανάθεση στην επιχειρηματία που έχει καταδικαστεί για το θάνατο της 14χρονης Σεράινας

Κύμα αντίδρασης έχει προκαλέσει η απόφαση του Δήμου Αλμυρού να αναθέσει τη λειτουργία του λούνα πάρκ κατά τη διάρκεια του φετινού παζαριού τον Αύγουστο, στην 80χρονη επιχειρηματία, που έχει καταδικαστεί για τον θάνατο της 14χρονης Σεράινας στο λούνα παρκ που είχε στήσει στην εμποροπανήγυρη το 2019.
Οι συζητήσεις, τα σχόλια και τα δημοσιεύματα,  που στηλιτεύουν την κίνηση αυτή της δημοτικής αρχής είναι πολλά με τον Δήμο, να εξηγεί ότι ήταν η μοναδική που ενδιαφέρθηκε να στήσει λούνα παρκ στο πανηγύρι του Αλμυρού και ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε υπέρ της.
Βλέποντας όμως το τεράστιο κύμα αντίδρασης, φαίνεται πως ο Δήμος θα επανεξετάσει τη στάση του και αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεδριάσει εκ νέου η δημοτική επιτροπή, προκειμένου να εξετάσει τον φάκελο της επιχειρηματία κι αν μπορεί να αναλάβει το έργο αυτό, μετά και την ύπαρξη καταδικαστικής απόφασης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.