Αλμυρός: Διαδραστική εφαρμογή για προβολή

Δύο προτάσεις «iΑλμυρός – Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Αλμυρού» και «iΑλμυρός – Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Αλμυρού», πρόκειται να εγκρίνει για να υποβληθούν, το Δημοτικό Συμβούλιο, που συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα.
Το σώμα θα συζητήσει και θα λάβει απόφαση για το αίτημα της εταιρείας «Κ. Κίτος – Δ. Γραβάνης ΕΕ με δ.τ. «Θεσσαλική Μελετών ΕΕ» με θέμα «Παραχώρηση χρήσης χώρου του Δήμου που θα λειτουργήσει ως Μονάδα Ενημέρωσης για το Κτηματολόγιο Δ. Αλμυρού».
Τέλος, θα αποδεχτεί την ένταξη της πράξης «Βελτίωση Προσβασιμότητας Γεωργικών & Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων Δ. Αλμυρού», στη Δράση 4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» και θα υποβάλει πρόταση με τίτλο «Ολοκληρωμένο Ευφυές Σύστημα Έγκαιρης Πυρανίχνευσης για περιοχή των δασών του Δήμου Αλμυρού» στη Δράση 19.2.6: «Ανάπτυξη και βελτίωση βιωσιμότητας δασών» του Μέτρου 19: «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD) – LEADER».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.