Αλμυρός: Έκρυψε την ηρωίνη στο στόμα του!

Ένας 36χρονος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Μέσα στο στόμα του είχε κρύψει ποσότητα ηρωίνης ένας 36χρονος που συνελήφθη μαζί με έναν 34χρονο από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, οι οποίοι παραπέμπονται για διακίνηση ναρκωτικών.
Οι δύο άντρες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. όχημα και σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη ο 36χρονος να έχει κρυμμένες μέσα στο στόμα του δύο ποσότητα ηρωίνης βάρους 16,4 γρ. και 13,4 γρ. αντίστοιχα, που αντιστοιχούν σε 350 δόσεις.
Σε έλεγχο που ακολούθησε στο σπίτι του 36χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είχε εγκαταστήσει, ώστε να ελέγχει περιμετρικά τον χώρο, διάφορα σύνεργα κι ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες, που κατάγονται από την περιοχή του Αλμυρού είναι γνωστοί στην Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ακόμη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη ένας 37χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποσότητα χασίς βάρους 1,23 γρ. και 11 ναρκωτικά χάπια τα οποία κατείχε στερούμενος ιατρικής συνταγής και τέλος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη ένας 34χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 0,77 γρ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.