Αλμυρός: Στο Δημοτικό Συμβούλιο η αντικατάσταση αγωγών αμιαντοτσιμέντου ύδρευσης

Συνεδριάζει την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, το οποίο θα εγκρίνει τη μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου «Αντικατάσταση αγωγών αμιαντοτσιμέντου σε τμήματα του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αλμυρού».

Ακόμη θα γίνει συζήτηση και θα ληφθεί απόφαση επί του αιτήματος της Εφορείας Ενάλιων Αρχαιοτήτων για την ανάληψη κόστους φιλοξενίας στο πλαίσιο της υλοποίησης του Ευρω – Μεσογειακού έργου “BlueMed”, ενώ θα επικαιροποιηθεί απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού με θέμα «Εξειδίκευση πίστωσης για την αποζημίωση πληρεξούσιου δικηγόρου με σκοπό την παράστασή του ενώπιον του Αρείου Πάγου επί υποθέσεως υπαλλήλου του Δήμου Αλμυρού».

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα εγκρίνει το έργο και θα διαθέσει πίστωση για την «Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού Τ.Κ. Κροκίου», θα τροποποιήσει την απόφαση «Έγκριση Αναθεώρησης Επέκτασης Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αλμυρού» και θα αποφασίσει για τη διατήρηση ή απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων στον Αλμυρό και στην Ευξεινούπολη.

Τέλος, θα γίνει κατανομή πίστωσης στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμυρού και θα εγκριθεί ο απολογισμός – ισολογισμός Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλμυρού οικ. έτους 2016.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.