Αλμυρός: Xτυπούσε και εξανάγκαζε σε δουλειά χωρίς αμοιβή νεαρή!

Συνελήφθη 27χρονος για παράνομη κατακράτηση και εμπορία ανθρώπου

Της υποσχέθηκε γάμο, πείθοντάς την να τον ακολουθήσει στον Αλμυρό πριν ένα χρόνο, αλλά ο γάμος δεν ήταν όπως τον φαντάζονταν μια 21χρονη από τη Βουλγαρία, καθώς ένας 27χρνος συμπατριώτης της, της πήρε την ταυτότητα, την κρατούσε παράνομα στο σπίτι, τη χτυπούσε και την έβαζε να δουλεύει στα χωράφια, κρατώντας ο ίδιος τα χρήματα για την εργασία της!

Τα παραπάνω αποκαλύφθηκαν μετά από έρευνα αστυνομικών του Α.Τ. Αλμυρού, που συνέλαβαν τον νεαρό Βούλγαρο για παράνομη κατακράτηση, εμπορία ανθρώπου και υπεξαγωγή εγγράφου.

Ο 27χρονος αλλοδαπός εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομία για να δηλώσει εξαφάνιση της 21χρονης φίλης του, αλλά έπεσε σε αντιφάσεις, κάτι που προκάλεσε την υποψία των αστυνομικών.
Η νεαρή αναζητήθηκε και εντοπίστηκε στο σπίτι συγγενών της από τη Βουλγαρία στον Αλμυρό που εξιστόρησε στους αστυνομικούς τι συνέβαινε, ότι ήρθε στην Ελλάδα διότι της είπε πει ότι θα την παντρευτεί, αλλά της ήρε την ταυτότητα, τη χτυπούσε, την είχε κλεισμένη στο σπίτι και την έστελνε για δουλειές στα χωράφια κρατώντας ο ίδιος τα χρήματα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο 27χρονος συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.