Αυστριακοί δημοσιογράφοι στην Αλόννησο

Με την επίσκεψη δημοσιογραφικής αποστολής από την Αυστρία άνοιξε χθες ο κύκλος των press trips για τη φετινή χρονιά στο Δήμο Αλοννήσου.
Το συγκεκριμένο δημοσιογραφικό ταξίδι διοργανώθηκε από το γραφείο του ΕΟΤ Αυστρίας σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρία Flyniki , την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους των νησιών των Βορείων Σποράδων, καθώς η επίσκεψη αφορούσε και τα τρία νησιά. Την αποστολή αποτελούσαν πέντε δημοσιογράφοι, τους οποίους συνόδευαν εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας Flyniki και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του γραφείου του ΕΟΤ Αυστρίας, Ιωάννης Ραφαλιάς.
Στο ταξίδι εξερεύνησης της Αλοννήσου οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα, να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού και να δοκιμάσουν τις τοπικές γεύσεις.
Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, η οποία ήταν υπεύθυνη για τη φιλοξενία και την ξενάγηση της δημοσιογραφικής αποστολής, ευχαριστεί θερμά τους επιχειρηματίες του νησιού, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση για τη φιλοξενία των ξένων δημοσιογράφων, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, και εύχεται μια καλή και επιτυχημένη θερινή περίοδο σε όλους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.