Αλόννησος: Κανένα ίχνος του 30χρονου 60 ώρες μετά την εξαφάνιση

Ούτε σήμερα Παρασκευή μπόρεσαν λιμενικοί, πυροσβέστες, αστυνομικοί, ιδιώτες, η οικογένεια και φίλοι του 30χρονου που πήγαν στην Αλόννησο από την Θεσσαλονίκη να τον εντοπίσουν, παρά το γεγονός ότι πέρασαν 60 ώρες από την δήλωση της εξαφάνισής του.
Οι έρευνες δεν σταμάτησαν λεπτό από τη νύχτα της Πέμπτης από θαλάσσης με σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά και από ξηράς από Πυροσβεστική, Αστυνομία και λιμενικούς, ενώ από νωρίς το πρωί δύτες «χτένισαν» ξανά τον βυθό, στο λιμανάκι Βότση και όχι μόνο, αλλά, δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα.
Στις έρευνες λαμβάνουν μέρος, τόσο οι γονείς του 30χτρονου, που πήγε για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί και αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης, όσο και φίλοι του που πήγαν στη Σκόπελο από τη συμπρωτεύουσα για να τον εντοπίσουν.

Το συντονισμό της επιχείρησης έχει ο Θάλαμος Επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας, και αύριο Σάββατο στις 8 το πρωί λήγει η προθεσμία των 72 ωρών, που προβλέπεται να διαρκέσουν οι έρευνες, ωστόσο ο θάλαμος επιχειρήσεων θα αποφασίσει αν θα συνεχιστούν ή όχι.

Ο 30χρονος που έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοικος Βελγίου, πήγε στο νησί για διακοπές με την 24χρονη φίλη του. Αρχικά δεν κατέβηκε από το πλοίο που τους μετέφερε από τη Θεσσαλονίκη αλλά κρύφθηκε σε αυτό και τον εντόπισαν οι λιμενικοί στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, για να τον φέρουν πίσω στην Αλόννησο, καθώς τον αναζητούσε η φίλη του.
Το βράδυ της Τρίτης είπε στη φίλη του ότι θα πάρει μία βάρκα και θα πάει βαρκάδα, κάτι που τελικά δεν έκανε, γιατί τον αντιλήφθηκαν, οπότε έπεσε στη θάλασσα με τα ρούχα, τα οποία βρήκαν οι δύτες στο βυθό της θάλασσας, τις προηγούμενες μέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.