Αλόννησος: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος εμβολιασμού των κατοίκων από 80 ετών και άνω

Πέτρος Βαφίνης: Πρόσω ολοταχώς για τον εμβολιασμό κατοίκων από 60 ετών και άνω

Με τη συμμετοχή αρκετών και όχι όλων των κατοίκων της Αλοννήσου ηλικίας 80 ετών και άνω, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στο νησί των Β. Σποράδων. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Πέτρο Βαφίνη, ο Δήμος σε συνεργασία απευθείας με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια συγκεντρώνει δηλώσεις ενδιαφέροντος από τους κατοίκους του νησιού ηλικίας από 60 ετών και άνω, προκειμένου να ξεκινήσει και η δεύτερη φάση εμβολιασμού.
Όπως σημείωσε ο κ. Βαφίνης μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ , η οργάνωση αυτή γίνεται από τον Δήμο Αλοννήσου και οι ενδιαφερόμενοι για εμβολιασμό ηλικίας από 60 ετών και άνω καλούνται να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλοννήσου στο 2424350208 ή με email [email protected] , δηλώνοντας συμμετοχή με ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και τον αριθμό τηλεφώνου τους.
Η προθεσμία υποβολής των στοιχείων είναι έως την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 14:30. Την Πέμπτη το απόγευμα θα συγκεντρωθούν οι αιτήσεις, οι οποίες θα προωθηθούν στην 5η Υ.ΠΕ, προκειμένου να συγκεντρωθεί και ο απαραίτητος αριθμός εμβολίων και να ακολουθήσει ο εμβολιασμός. Να σημειωθεί πως το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου λειτουργεί και ως Εμβολιαστικό Κέντρο για το νησί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.