Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης

Αναφορά κατέθεσε η Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ κ. Αικατερίνη Παπανάτσιου την επιστολή Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίουμε την οποία αιτείται έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για την αντιμετώπιση προβλημάτων στα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης της περιοχής λόγω λειψυδρίας.
Στην επιστολή του ο ΔήμοςΖαγοράς Μουρεσίουαναφέρει ότι οι επανειλημμένοι καύσωνες που πλήττουν την περιοχή έχουν δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα στο δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης από τη λειψυδρία και αιτείται οικονομικής ενίσχυσης για να μπορέσει να τα αντιμετωπίσει.
Η κ. Παπανάτσιου ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικώννα εξεταστεί και να εισακουστεί το αίτημα του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίουκαι να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.