Αναστολή λειτουργίας τμήματος του ΓΕΛ και ολόκληρου του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού

Αναστολή λειτουργίας τόσο τμήματος του ΓΕΛ Αλμυρού όσο και όλου του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού γνωστοποίησε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, λόγω ύπαρξης κρουσμάτων κορωνοϊού.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας “σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.55339/08-09-2020 ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης καθώς και τα σχετικά πρωτόκολλα Διαχείρισης κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 και ύστερα από την ενημέρωση των Διευθυντών του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού και του ΓΕΛ Αλμυρού περί ύπαρξης επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στις σχολικές τους μονάδες αλλά και τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Χαράλαμπος Σταχτέας αποφάσισε:
α. την αναστολή λειτουργίας του τμήματος Α2 του ΓΕΛ Αλμυρού για χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών, ήτοι από 05-11-2020 έως και 18-11-2020 και
β. την αναστολή όλων των τμημάτων του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού για χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών ήτοι από 04-11-2020 έως και 17-11-2020.
Ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπ/σης κ. Χαράλαμπος Σταχτέας τονίζει ότι οι μαθητές των τμημάτων και σχολείων των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται οφείλουν να απέχουν από το σύνολο των δραστηριοτήτων τους και οι γονείς αυτών να μεριμνούν για τον κατ’ οίκον περιορισμό τους για το προβλεπόμενο διάστημα, ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω διασπορά του νέου κορωνοϊού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.