Αναβάλλεται εκ νέου το Επιχειρηματικό Πανόραμα Βόλου

Αναβάλλεται εκ νέου, παρόλο που είχε οριστεί για τον Οκτώβριο του 2020, μετά και την αναβολή του περασμένου Απριλίου, λόγω των συνθηκών του κορωνοϊού, η μεγάλη έκθεση “Επιχειρηματικό Πανόραμα Μαγνησία 2020”, που σύμφωνα με τις αρχικές σκέψεις και προγραμματισμό, θα διοργανώνονταν από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου.
Όπως δήλωσε στο magnesianews.gr και το “Ράδιο Ένα”, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Απόστολος Οντόπουλος την ερχόμενη Παρασκευή έχει καθοριστεί Δ.Σ. του Εμπορικού, όπου θα καθοριστούν όλες οι λεπτομέρειες για την νέα αναβολή του Επιχειρηματικού Πανοράματος.
Η εκθεσιακή δραστηριότητα που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 24 έως 29 Απριλίου 2020 λόγω των προληπτικών μέτρων που ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Κυβέρνηση και αυστηροποιούσαν τις συναθροίσεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, θα πραγματοποιούνταν στο Εκθεσιακό – συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Βόλου, τελικά τον Οκτώβριο του 2020 και ήδη όπως είχε αποτυπωθεί, υπήρχαν δεκάδες δηλώσεις συμμετοχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.