Άγγιξαν σχεδόν τις 3.000 όσοι έτρεξαν στην παραλία Βόλου για τη «Φλόγα» !

Έδωσαν ελπίδα στον αγώνα των παιδιών, δήλωσε η εκπρόσωπος Ντίνα Τριανταφύλλου

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών ο αριθμός των συμμετεχόντων στην προχθεσινή εκδήλωση συμπαράστασης στη «Φλόγα» που είχε τη μορφή της συμμετοχής σε αγώνα δρόμου στην παραλία, με οικονομική συμβολική συμμετοχή, υπέρ του έργου της οργάνωσης.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Ράδιο-Ένα 102,5», η εκπρόσωπος της «Φλόγας» Μαγνησίας Ντίνα Τριανταφύλλου, ο αριθμός των συμμετεχόντων άγγιξε σχεδόν τις 3.000 αριθμός ρεκόρ, που δείχνει την αγάπη, την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά των συμπολιτών, που με λίγα χρήματα, ο καθένας απ΄ όλους αυτούς, χάρισε ελπίδα στα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και δύναμη στο πολυποίκιλο πρόγραμμα δράσης της «Φλόγας», που στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Σημαντικές υπήρξαν και οι πωλήσεις στα ειδικά μπλουζάκια, που ξεπέρασαν τα 500 τεμάχια. Στον αγώνα πήραν μέρος διάφοροι σύλλογοι, μαθητές σχολείων, γονείς κ.α.
Οι νικητές του αγώνα: Στους άνδρες: 1ος Μάριος Αργύρης, 2ος Γιώργος Κολοβός, 3ος Γιώργος Τσίρτογλου. Στις γυναίκες:1η Παρασκευή Γκογκινούδη, 2η Σοφία Μαγγίτση, 3η Γεωργία Ζούζουλα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.