Ανοιχτοί είναι οι δρόμοι στα ορεινά της Μαγνησίας, μετά την ισχυρή χιονόπτωση χθες και τη μάχη που έδωσαν τα αποχιονιστικά όλη τη νύχτα, ενώ χθες το βράδυ η χιονόπτωση ήταν έντονη και το χιόνι που έπεσε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου είναι ύψους πάνω από 1 μέτρο.
Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, που έκανε δήλωση στο Ράδιο ΕΝΑ 102.5, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί στο Πήλιο, στην Όθρυ, στο Κεραμίδι, ενώ στο Βένετο ανοίγει ο δρόμος σήμερα το πρωί.
Η κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι τα προβλήματα δημιουργήθηκαν χθες κυρίως από πτώσεις κλαδιών και δένδρων στο Καράβωμα Πηλίου, ενώ από σήμερα το πρωί δεν χιονίζει και δεν υπάρχει πρόβλημα στο οδικό δίκτυο.
Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, το ύψος του χιονιού έφτασε στο 1,00 – 1,10 μ., όλη τη νύχτα γινόταν οι επιστρώσεις στις πίστες και στις 10 το πρωί θα ανοίξει για να υποδεχτεί τους λάτρεις των χειμερινών σπορ και τους επισκέπτες. Λόγω του όγκου του χιονιού το Χ.Κ. θα παραμείνει ανοιχτό και τις επόμενες μέρες, προσφέροντας ασφάλεια στους σκιέρ.






























