Ανταπάντηση Καραζούπη στον Δήμαρχο Αλμυρού

"Μία ήπια απάντηση στις αιχμηρές δηλώσεις του Εσερίδη"

Νέα ανακοίνωση προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Αλμυρού αναφορικά με τη λειτουργία της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Εν Δράσει” της οποίας μέλος είναι και ο ίδιος, δίνει ο τ. Δ/ντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού Χρήστος Καραζούπης. Όπως αναφέρει ο κ. Καραζούπης:

Άκου δημαρχάρα….

Μετά και τη πρόσφατη αθωωτική απόφαση της δικαιοσύνης στην οποία εσύ με έστειλες με λεφτά των δημοτών μας, με μηνύσεις εναντίον όλων, πολιτικών αντιπάλων, υπαλλήλων, επιχειρηματιών, εργολάβων ακόμη και πολιτών, αισθάνεσαι την ανάγκη να απολογηθείς, και να υβρίζεις μεταφέροντας τάχα τα αμείλικτα ερωτήματα της κοινής γνώμης όπως: ποιος πλήρωνε το ρεύμα, τα ενοίκια, το τηλέφωνο των γραφείων ενός ιδιωτικού φορέα της ‘Εν Δράσει’, ποιος χρηματοδότησε τη κατασκευή του πυροφυλακείου (θα έρθει η στιγμή όπου οι πρωτεργάτες της κατεδάφισης του πυροφυλακείου ο κος Ντίτορας και εσύ θα συνεργαστείτε και πάλι αρμονικά για να κατασκευάσετε και πάλι το πυροφυλάκειο στην ίδια ακριβώς θέση που ήταν πριν το γκρεμίσετε) και άλλα τέτοια φαιδρά και αμείλικτα ερωτήματα της κοινωνίας μας!!!!. Αυτά και άλλα πολλά έργα και υπηρεσίες της ‘Εν Δράσει’ για τα οποία είμαστε υπερήφανοι, το ελληνικό δημόσιο, ο δήμος κυρίως οι δημότες του Δήμου Αλμυρού, οι χειμαζόμενοι από την οικονομική κρίση συμπολίτες μας δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ…δημαρχάρα.

Η επιστημονική μου δε και υπηρεσιακή κατάρτιση όχι μόνο δεν αμφισβητήθηκε αλλά επαινέθηκε από το σύνολο των συμπολιτών μου, ακόμη και από εσένα τον ίδιο!!!! στα τριανταπέντε χρόνια της υπηρεσιακής μου καριέρας.
Πράγματι δημαρχάρα θα συνεχίσω να κυκλοφορώ με το ποδήλατο μου και όταν με βλέπεις θα συνεχίσεις να αλλάζεις δρόμο….

Επειδή κινδυνεύω όμως να παρασυρθώ στον δικό σου πεζοδρομιακό και υβριστικό λόγο, αν και μπορώ να ανταποκριθώ και στα αλώνια και στα σαλόνια, σταματώ εδώ, αλλά σου υπενθυμίζω ότι τις αθωωτικές για μένα και τις καταδικαστικές για σένα αποφάσεις της δικαιοσύνης θα τις κάνω γνωστές στους δημότες μας καθότι αυτοί είναι που πληρώνουν το δικό σου μένος για να στρέφεσαι εναντίον πάντων χωρίς βέβαια κανένα αποτέλεσμα.

Βεβαίως πρώτα θα γνωστοποιήσω στους δημότες μας το κόστος της δαπάνης στην οποία υπέβαλες τους συμπολίτες μας για να ικανοποιήσεις το προσωπικό σου μένος εναντίον μου και τότε θα δούμε ποιος θα κάνει βόλτες στην πλατεία και ποιος θα κρύβεται…

Κλείνοντας προτρέπω τον εαυτό μου και όλους τους συνδημότες μου, να κάνουμε υπομονή, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο, μέχρι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης που μας βρήκε στον δήμο μας….
Ας γνωρίζεις όμως ακόμη δημαρχάρα, ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί και ευτυχώς, όπως και τα θεσμοθετημένα όργανα της Ελληνικής πολιτείας έστω και με καθυστέρηση και εκεί θα συνεχίσεις να εισπράττεις θύελλες αφού έσπειρες ανέμους…. θα το πιεις όλο το πικρό ποτήρι δημαρχάρα……

Όσο για το ψευταράκο που τόλμησες να εκστομίσεις, σίγουρα θα αντιμετωπίσεις πάλι τη δικαιοσύνη και τώρα μάλιστα που τελειώνει η βασιλεία σου στον δήμο και δεν θα μπορείς να χρησιμοποιείς τα λεφτά των δημοτών για να διώκεις με το αρρωστημένο μυαλό όλους, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στις αίθουσες των δικαστηρίων………δημαρχάκο…. σου το υπόσχομαι.

Χρήστος Καραζούπης, Οικονομολόγος – τ. Δ/ντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.