Ανθρωποκτονία ο θάνατος της 58χρονης Γερμανίδας στη Μηλίνα-Ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν δηλωθεί ο θάνατός της

Διαμπερές τραύμα προκάλεσε ζημιά στην καρδιά και στους πνεύμονες

Σε διαμπερές τραύμα που προκλήθηκε από βλήμα περίστροφου στην θωρακική χώρα, προκαλώντας ζημιά στην καρδιά και στους πνεύμονες, αποδίδει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας, το θάνατο της 58χρονης Γερμανίδας τουρίστριας, ο θάνατος της οποίας αρχικά είχε αποδοθεί σε αιφνίδιο αίτιο, που αποκάλυψε η εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της. Μεταφέρθηκε, από την παραλία της Μηλίνας του Ν. Πηλίου αρχικά στο Κ.Υ. Αργαλαστής όπου διαπίστωσαν τον θάνατό της, αναφέροντας ότι οφείλονταν σε αιφνίδια αίτια.

Η Αστυνομία παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, όπου με καθυστέρηση αρκετών ημερών λόγω φόρτου εργασίας, διαπιστώθηκε ότι θάνατος είναι ανθρωποκτονία.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, που είναι επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ανακρίνεται ο σύζυγος του θύματος, ωστόσο επίσημη ανακοίνωση δεν έγινε από την Αστυνομία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.