Αντιμέτωπος με υπόλοιπο ποινής πρώην κρατούμενος στην Κασσαβέτεια

Παραβίασε τους όρους και μπήκε ξανά στην Ελλάδα

Αντιμέτωπος με το να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής φυλάκισής του, που είναι επτά έτη, βρίσκεται ένας Ρουμάνος πρώην κρατούμενος των φυλακών Κασσαβέτειας, που παραβίασε τους όρους αποφυλάκισής του και πέρασε ξανά τα σύνορα της Ελλάδας με αποτέλεσμα, να συλληφθεί. Η υπόθεση απασχόλησε χθες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, που ασχολήθηκε με την υπόθεση, ενώ τον κατηγορούμενο εκπροσώπησε ο συνήγορός του.
Ο αλλοδαπός αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κασσαβέτειας, αφού είχε εκτίσει τα τρία πέμπτα της ποινής του, καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και δύο ληστείες και του είχε τεθεί ο όρος να πάει στην πατρίδα του και να μην ταξιδέψει και μπει στην Ελλάδα για ένα χρονικό διάστημα.
Ο άνδρας παραβίασε αυτό τον όρο, συνελήφθη στη Βόρεια Ελλάδα από την Αστυνομία, είναι κρατούμενος και αναμένει την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, για να πληροφορηθεί το υπόλοιπο της ποινής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορός του υποστήριξε ότι παραβίασε τους όρους αποφυλάκισης γιατί ήθελε να πάει στο Άγιο Όρος, ωστόσο δεν προκύπτει ότι είχε κλείσει ραντεβού για να επισκεφθεί κάποια Μονή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.