Αντιπολεμική συγκέντρωση και πορεία το Σάββατο στο Στεφανοβίκειο

Οργανώνουν κόμματα και συλλογικότητες της Μαγνησίας

Η ανακοίνωση για τη δημιουργία νέων στρατιωτικών βάσεων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, καθώς και η επέκταση των υφιστάμενων, σε μια σειρά περιοχών της χώρας μας, συμπεριλαμβανομένων της Λάρισας και του Στεφανοβικείου, αποτελεί μια εμφανή κλιμάκωση των πολεμικών προετοιμασιών των αστικών τάξεων στη διαδικασία αναζωπύρωσης των ενδοκαπιταλιστικών ανταγωνισμών, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες που οργανώνουν αντιπολεμική συγκέντρωση και πορεία το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στο Στεφανοβίκειο.

Όπως αναφέρουν, με τα σύννεφα του πολέμου να πυκνώνουν ξανά και τον κίνδυνο ενός αιματηρού πολέμου να απειλεί την ανθρωπότητα, είναι καθήκον των επαναστατικών δυνάμεων, να μπουν στην πρώτη γραμμή για την αποτροπή ενός νέου μακελειού των λαών. «Δεν θα αφήσουμε τους πραγματικούς τρομοκράτες αυτής της γης, αυτούς που έσπειραν τον όλεθρο τον περασμένο αιώνα, έχουν εγκληματήσει στις αρχές του νέου χωρίς να αντιτάξουμε τη διεθνιστική δύναμη της εργατικής τάξης και των λαών που υποφέρουν», τονίζουν οι συλλογικότητες.

Την ανακοίνωση υπογράφουν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας, το ΕΕΚ, η κατάληψη Ματσάγγου, το ΝΑΡ-νΚΑ, η Λαϊκή Συνέλευση Αγ. Νεκταρίου, η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου και ο χώρος Κινημάτων – Στέκι Μεταναστών Βόλου που δηλώνουν έξω οι βάσεις των ΝΑΤΟϊκών και ιμπεριαλιστών, ούτε Ευρώ για εξοπλισμούς, δουλειά, παιδεία, υγεία και πρόνοια για όλο το λαό, δεν πολεμούν την ολιγαρχία, αλλά κάνουν πόλεμο στον πόλεμο των καπιταλιστών, ζητούν διεθνιστική δράση κατά των πολέμων και οι εργάτες όλων των χωρών να ενωθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.