Απείλησε ξανά τη γυναίκα του στη Συκή και συνελήφθη

Ο 45χρονος που πήρε αναβολή για απειλή με όπλο και εκρηκτικά

Για ενδοοικογενειακή βία κατά της 32χρονος αλλοδαπής συζύγου του, συνελήφθη ξανά σήμερα το μεσημέρι ο 45χρονος από τη Συκή, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα είχε απειλήσει, με δίκαννο κυνηγητικό όπλο του πατέρα του, τον 72χρονο πατέρα του, την 70χρονη μητέρα του και την 32χρονη αλλοδαπή υπήκοο Αλβανίας σύζυγό του και στη συνέχεια με εκρηκτικά τα οποία είχε κρυμμένα στην αυλή του σπιτιού του!

Ο δράστης είχε πάρει αναβολή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο βόλου για να δικαστεί την Παρασκευή, ενώ επιπλέον κατηγορείται ότι παραβίασε δικαστική απόφαση, καθώς είχε δηλώσει ότι θα μείνει στο σπίτι της θείας του και δεν θα πλησιάσει τους γονείς και τη σύζυγό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης πήγε στο σπίτι που μένει με τη σύζυγό του και την ανήλικη κόρη τους και σε κατάσταση μέθης χτυπούσε τις πόρτες για να του ανοίξει, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κλειδωθεί στο σπίτι και να μην του ανοίξει. Για το περιστατικό η Αστυνομία ενημερώθηκε από τρίτο άτομο και ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ξανά στα Δικαστήρια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.