Από το Πήλιο στην Κρήτη για να δηλώσει την εξαφάνιση του γιου του-Ήταν νεκρός σε χαντάκι

O 40χρονος βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο με ανατριχιαστικές πτυχές

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία “γράφτηκε” στην άσφαλτο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τροχαίο δυστύχημα συνέβη επί της εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου κοντά στο ύψος του Μπαλί, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αστυνομία και ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν το μεσημέρι του Σαββάτου, εντοπίζοντας νεκρό σε ένα χαντάκι, έναν 40χρονο άνδρα.

Ενώ κοντά του βρέθηκε και η αλλοδαπή σύζυγός του, η οποία ήταν σε αρκετά σοβαρή κατάσταση και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Στον τόπο του δυστυχήματος, βρέθηκε μια μηχανή, ενώ άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Επίσης άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο δυστύχημα ίσως συνέβη πριν από αρκετές ώρες και πιθανότατα μέρες.

Οι πληροφορίες θέλουν τον 40χρονο που έμενε στην Ιεράπετρα, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για μόνιμο κάτοικο ή όχι της περιοχής του Λασιθίου, να έχει επισκεφθεί με τη γυναίκα του το Ρέθυμνο, πιθανώς για αγοραπωλησία οχήματος.

Κατά την επιστροφή λένε οι ίδιες πληροφορίες, κάτω από άγνωστες συνθήκες ,συνέβη το μοιραίο.

Η οικογένεια του και συγκεκριμένα ο πατέρας του που δεν είχε επικοινωνία τα τελευταία 24ώρα με το ζευγάρι και ο οποίος μένει στο Πήλιο, δήλωσε την εξαφάνιση τους χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνες ενώ συγχρόνως κινητοποιήθηκαν και οι φίλοι του ζευγαριού, εδώ στην Κρήτη.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, φίλοι του ζευγαριού ήταν οι άνθρωποι που εντόπισαν το ζευγάρι και ειδοποίησαν τις αρχές.

Οι τραγικές πτυχές
Άνδρες από το τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ παρέμειναν για αρκετή ώρα στο σημείο, ερευνώντας τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, με στόχο τη συλλογή πληροφοριών για τις συνθήκες αλλά και την ώρα τέλεσης του θανατηφόρου.
Τραγικό, το γεγονός ότι υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το τροχαίο ίσως και να σημειώθηκε στις αρχές της εβδομάδας και όλο αυτό το διάστημα η γυναίκα να βρισκόταν στο πλευρό του νεκρού συζύγου της σε πολύ σοβαρή κατάσταση, χωρίς να μπορεί να κάνει το παραμικρό.
Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής να ρίχνουν φως στην τραγική υπόθεση.

Η κατάσταση της υγείας της 32χρονης
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η 32χρονη γυναίκα, βρέθηκε σε απόσταση 5 μέτρων από τον αδικοχαμένο άνδρα της, φέροντας ρήξη σπλήνας.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, μόλις έφθασε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αιμορραγία.

Επίσης, η γυναίκα φέρει κρανιοεγκεφαλικη κάκωση και με την λήξη της χειρουργικής επέμβασης θα διασωληνωθεί και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Χανίων. 40χρονο

Πηγή: neakriti.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.