Απόφαση δασκάλων για τρίωρη στάση εργασίας αύριο

Από παλιότερη κινητοποίηση
Με παράλληλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Π.Ε. Ν. Μαγνησίας

«Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχοντας δώσει μεγάλες μάχες, όλη την προηγούμενη περίοδο, για το σύνολο των ζητημάτων του δημόσιου σχολείου (μόνιμοι, μαζικοί διορισμοί, 14χρονο δημόσιο δωρεάν σχολείο με 2χρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση, στήριξη της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, ίδια δικαιώματα αναπληρωτών και μονίμων, αύξηση δαπανών για την παιδεία, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εκπαιδευτικών, παρεμβάσεις σε όλα τα ζητήματα της λειτουργίας του δημόσιου σχολείου), συνεχίζει να αγωνίζεται για τη στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας «Ρήγας Βελεστινλής».
Όπως τονίζεται, «αίτημα αιχμής οι μόνιμοι, μαζικοί διορισμοί στην εκπαίδευση καθώς η αντιμετώπιση του συνόλου των σοβαρών ζητημάτων του κλάδου που είναι ανοικτά».
Μετά την απόφαση της Δ.Ο.Ε. να κηρύξει 3ωρη στάση αύριο Παρασκευή 2/3/2018, ο σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Μαγνησίας μεταφέρει την 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας στις τρεις πρώτες πρωινές ώρες για να μπορέσουν οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Παρασκευή στις 13:00 στη Διεύθυνση Π.Ε. Ν. Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.