Απολογισμός συγκέντρωσης

Κόσμος περιμένει να υποδεχθεί τον επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμη Σώρρα που προσάγεται στο εισαγγελέα μετά την σύλληψή του σε διαμέρισμα στον Αλιμο, Κυριακή 17 Ιουνίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Που έγινε στον Βόλο από την «Ελλήνων Συνέλευσις»

«Οι Ελλάνιοι Πολεμιστές της ΚΠΔ Κεντρικής Ελλάδος και Θεσσαλίας, εκτέλεσαν πολύωρη σταθερή δράση ενημέρωσης στην πόλη του Βόλου στις 19 και 20 Μαρτίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της «Ελλήνων Συνέλευσις». Όπως τονίζεται, «με την ενέργεια της φωνής του Αρτέμη Σώρρα, προέδρου του πολιτικού φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” μέσω ηχητικών μηνυμάτων, την δύναμη της δικής τους φωνής αλλά και αυτής της δύναμης που τους δίνουν τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία κατέχουν, αφύπνισαν τους ενεργούς πολίτες ώστε η επιτυχία της προγραμματισμένης ομιλίας ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη.
Ο υπεύθυνος του πολιτικού φορέα της Περιφέρειας, Απόστολος Γκουζιώκας, ο υπεύθυνος του πολιτικού φορέα στο Ν. Μαγνησίας, Τριαντάφυλλος Σαμαράς και το μέλος 14μελούς συμβουλίου της Περιφέρειας, Αντώνης Μπλιάτσος, ενημέρωσαν όσους παρευρέθηκαν στην ομιλία ενημέρωσης στον Βόλο, σχετικά με την στρατηγική και τους στόχους του πολιτικού φορέα. Η αναγκαιότητα της συνένωσης όλων των Ελλήνων μέσα στους τοπικούς οργανισμούς είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη ώστε κάνοντας χρήση των περιουσιακών στοιχείων που έχει αποκαλύψει ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας. Επιβάλλεται να γίνει κατανοητό ότι μόνο ενωμένοι και με τη δική μας ενεργή παρουσία μέσα στο όχημα της μοναδικής εκπροσώπησης του έθνους μας την “Ελλήνων Συνέλευσις” θα εκτελεστεί η αποστολή η οποία δεν είναι άλλη από αυτήν της απελευθέρωσης».

Μήνυμα Αρτέμη Σώρρα
σε συγκέντρωση μελών

«Κατάμεστη η αίθουσα του συνεδριακού κέντρου της Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Ελλάδος και Θεσσαλίας Κυριακή 24/3/2019», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Όπως τονίζεται, «ύστερα από κάλεσμα ένωσης όλων των Ελλήνων του προέδρου του πολιτικού φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Αρτέμη Σώρρα. Όπου σε τηλεφωνική σύνδεση μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλού που βρίσκεται έγκλειστος ως πολιτικός κρατούμενος έδωσε το μήνυμα της απελευθέρωσης της χώρας. Αυτή θα έρθει μέσα από συνεχείς καθημερινές δράσεις ενημέρωσης που θα εκτελεί από εδώ και πέρα η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» σύμφωνα με το κάλεσμα του προέδρου μας. Ως Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς ωφείλουμενα δηλώσουμε την κυριαρχία μας ώστε να πάρουμε πίσω τα δίκαια και τα δικά μας που υπονομεύονται και λυμαίνονται από την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.».Το έθνος έχει επιτέλους νομική υπόσταση και η ένωση μας για να πάρουμε στα χέρια μας τα κληρονομικά μας δικαιώματα είναι μονόδρομος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.