Απονομή υποτροφιών σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στη μνήμη του δωρητή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, Ζαχαρία Σακκή

Τελετή απονομής υποτροφιών σε φοιτητές – φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, στις 7.30 το απόγευμα, στην Αίθουσα “ERGON SHOWGROUND” event hall του Πολυχώρου Τσαλαπάτα, (Γιαννιτσών & Λαχανά, στον Βόλο), παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητή Γ. Πετράκου και του Προέδρου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου κ. Μαρσέλ Σολομών.

Οι υποτροφίες είναι ευγενική χορηγία της οικογένειας του αείμνηστου δωρητή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, Ζαχαρία Σακκή.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο εορτασμού των 30 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μετά την τελετή της απονομής θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου της Βεατρίκης (Μπέττυ) Μαγρίζου με τίτλο ‘’Με τα φτερά της ψυχής ‘’η έκδοση του οποίου συμπίπτει με τα 20 χρόνια της συγγραφέως στον χώρο της λογοτεχνίας. Ομιλητές θα είναι : Δημήτρης Σταυρακάκης, εκδότης (εκδόσεις ΑΡΙΣΤΑΡΕΤΗ). Διονύσης Λεϊμονής ,φιλόλογος, συγγραφέας.

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου κ. Μαρσέλ Σολομών και αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η συγγραφέας. Την παρουσίαση συντονίζει η κ. Ράνια Γάτου. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με την Μαριάντζελα Χατζησταματίου (σοπράνο) και τον Νίκο Παναγιωτίδη (κιθάρα).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.