Απόπειρα αυτοκτονίας ήταν ο αυτοπυροβολισμός του 52χρονου στο Τρίκερι

Κλειδώθηκε σε δωμάτιο και πυροβολήθηκε με την καραμπίνα του αδελφού του

Σε απόπειρα αυτοκτονίας αποδίδει τον αυτοπυροβολισμό του 52χρονου σήμερα το πρωί στο Τρίκερι η Αστυνομία. Ο άνδρας υποβάλλεται σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Βόλου.

Όλα έγιναν σήμερα το πρωί, όταν ο άνδρας, πήγε στο πατρικό του σπίτι, κλειδώθηκε στο δωμάτιο και, για άγνωστο λόγο, αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα ο αδελφός του.

Ο πυροβολισμός ακούστηκε στο χωριό και άμεσα έφτασε στο σπίτι ο πεθερός του , που έσπασε την πόρτα και τον βρήκε στο δωμάτιο να αιμορραγεί, ενώ άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Ο 52χρονος άνδρας μεταφέρθηκε χωρίς καθυστέρηση με ασθενοφόρο που βρίσκεται μόνιμα στο Τρίκερι, το οποίο οδήγησε αντιδήμαρχος Νοτίου Πηλίου και τον μετέφερε στο Κ.Υ. Αργαλαστής. Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου.

Το ασθενοφόρο ξεκίνησε τη διαδρομή προς Βόλο, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που έστειλε κινητή μονάδα προς Αργαλαστή. Τα δύο ασθενοφόρα διασταυρώθηκαν πριν τις Αφέτες και ο τραυματίας συνέχισε την πορεία του μέχρι το Νοσοκομείο Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος αντιμετώπισε πρόσφατα ένα πρόβλημα υγείας και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που επιχείρησε να θέσει τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.