Αποσύρθηκαν οι εγκλήσεις για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας από 20χρονο

Από τις μητέρες των ανήλικων κοριτσιών στον Αλμυρό

Σε ένα στιγμιαίο «ατύχημα» φαίνεται ότι οφείλεται η επίδειξη των γεννητικών του οργάνων σε δύο ανήλικες, ενός 20χρονου μαθητή, που τελικά αφέθηκε ελεύθερος, αφού προηγουμένως οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ενώ ταυτόχρονα, οι μητέρες των ανήλικων κοριτσιών απέσυραν τις εγκλήσεις που είχαν καταθέσει σε βάρος του. Όπως ελέχθη στην ακροαματική διαδικασία, ο 20χρονος, που από άλλο χωριό όπου μένει, μετακόμισε στον Αλμυρό, για να διαβάσει, γιατί δίνει εξετάσεις, το μεσημέρι της Τρίτης πήρε το ποδήλατό του για να κάνει μια βόλτα, να «καθαρίσει το μυαλό του» από το διάβασμα, αλλά σηκώθηκε από τη μια πλευρά το μαγιό που φορούσε, με αποτέλεσμα να φανούν τα γεννητικά του όργανα, χωρίς να το αντιληφθεί ο ίδιος…
Τα κορίτσια ηλικίας 13 και 14 χρονών, καθόταν στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ και όταν ο νεαρός πλησίασε σε απόσταση δύο μέτρων, είδαν μέρος των γεννητικών του οργάνων. Οι μητέρες τους κατέθεσαν στο Δικαστήριο ότι ο νεαρός δεν είπε τίποτα στα κορίτσια, που άμεσα ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και τις συνέστησαν να πάνε στην Αστυνομία. Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι δεν είχε αντιληφθεί τι έγινε, συνέχισε τη βόλτα του με το ποδήλατο και την επόμενη μέρα που του τηλεφώνησαν από την Αστυνομία, παρουσιάστηκε αυτοβούλως, ενώ από την πρώτη στιγμή ζήτησε συγνώμη.
Ο πατέρας του κατηγορούμενου δήλωσε ότι το παιδί του δεν έχει απασχολήσει άλλη φορά με τη συμπεριφορά του, είπε ότι αποφοίτησε από το σχολείο και ανέβηκε στον Αλμυρό για να διαβάσει, γιατί δίνει εξετάσεις. Τελικά, αφού το Δικαστήριο διέκοψε για να ανακοινώσει την απόφασή του, ανακοινώθηκε ότι οι δύο γυναίκες αποσύρουν τις εγκλήσεις σε βάρος του νεαρού, που αφέθηκε ελεύθερος. Σημειώνεται ότι οι ανήλικες έκαναν καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού την Τρίτη, από υλικό καμερών καταστήματος ο δράστης ταυτοποιήθηκε και αφού τον αναγνώρισαν τα δύο κορίτσια, συνελήφθη μια μέρα μετά το συμβάν και σε βάρος του κατέθεσαν έγκληση οι μητέρες των δύο ανήλικων κοριτσιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.