Αθώος Ιταλός μπάρμαν για γενετήσια προσβολή τουρίστριας στη Σκιάθο

Είχε ισχυριστεί ότι της επιτέθηκε και ζητούσε αποζημίωση 5.000 £

Θύμα πλεκτάνης μιας νεαρής τουρίστριας φαίνεται ότι έπεσε ένας 61χρονος Ιταλός μπάρμαν σε ξενοδοχείο στη Σκιάθο, καθώς τον κατηγόρησε ότι της … «ρίχτηκε» και προσπάθησε να τη φιλήσει μέσα στο δωμάτιο του, αλλά στην ακροαματική διαδικασία αποδείχθηκε ότι ήταν αθώος. Η ηλικίας 27 χρονών τουρίστρια από την Αγγλία έκανε την ίδια καταγγελία, τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στο τουριστικό πρακτορείο μέσω του οποίου ήρθε στην Ελλάδα και τους ζητούσε από 2.500 £! Χθες ο 61χρονος Ιταλός, κάτοικος Βόλου, δικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του μια 27χρονη Αγγλίδα και αθωώθηκε.
Στις 23 Μαΐου του 2016 στη Σκιάθο έφτασε αεροπορικώς στο νησί ένα ζευγάρι Άγγλων, το οποίο είχε κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο που δούλευε ο Ιταλός. Όπως πληροφορήθηκε η ιδιοκτήτρια του καταλύματος το ζευγάρι είχε μαλώσει και η γυναίκα βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση. Προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη διαμονή τους, η ιδιοκτήτρια ζήτησε από δύο υπαλλήλους να τους ηρεμήσουν, με τον Ιταλό να αναλαμβάνει την 27χρονη. Ο μπάρμαν διέμενε σε ένα δωμάτιο που βρίσκονταν πίσω από τη πισίνα του ξενοδοχείου και την επόμενη ημέρα η Αγγλίδα, βλέποντας που έμενε προσπάθησε να μπει στο χώρο του, με τον 61χρονο να την εμποδίζει απωθώντας την, ενώ η 27χρονη τον έβρισε στη γλώσσα της.
Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, που βρέθηκε στο Δικαστήριο, μια από τις επόμενες ημέρες πληροφορήθηκε πως η Αγγλίδα υπέβαλε εναντίον του μήνυση, ενώ ζήτησε και αποζημίωση ύψους 2.500 στερλινών τόσο από την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, όσο και από γνωστό τουριστικό πρακτορείο. Σύμφωνα με την καταγγελία της 27χρονης ο Ιταλός την κάλεσε ένα βράδυ στο δωμάτιο του και επιχείρησε να την φιλήσει. Αυτή αντέδρασε, τον απώθησε και έφυγε τρέχοντας από εκεί, με τον μπάρμαν να κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας του φερόμενου ως θύματος. Το Δικαστήριο αθώωσε τελικά τον 61χρονο, θεωρώντας πως δεν έκανε την πράξη για την οποία κατηγορούνταν, και πως όλα ήταν πλεκτάνη της 27χρονης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.