Αυξημένα παραμένουν τα κρούσματα στη Μαγνησία

Αυξημένα παραμένουν τα κρούσματα κορωνοϊού στη Μαγνησία, όπου ο ΕΟΔΥ έδωσε χθες, 93 νέα κρούσματα, το 1 εκ των οποίων εντοπίζεται στις Βόρειες Σποράδες.

Το Συντονιστικό Κέντρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των rapid τεστ, με τη Μαγνησία να καταγράφει χθες 16 θετικά κρούσματα. Από αυτά τα έξι αφορούσαν σε άντρες και τα δέκα σε γυναίκες ενώ πέντε θετικά rapid αφορούσαν 20χρονους.

Ειδικότερα, καταγράφηκαν:

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΚΙΑΘΟΥ: Πραγματοποιήθηκαν 2 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ : Σε συνολικό αριθμό  235 δειγμάτων καταγράφηκαν 8 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 2 άντρες και 6 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 41 έτη.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ : Σε συνολικό αριθμό  149 δειγμάτων καταγράφηκαν 3 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 3 άντρες με διάμεση ηλικία τα 44 έτη.

ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ : Σε συνολικό αριθμό  81 δειγμάτων καταγράφηκαν 5 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 1 άντρα και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 20 έτη.

ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ : Πραγματοποιήθηκαν 11 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ : Πραγματοποιήθηκαν 30 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

 

Που θα γίνουν σήμερα rapid test

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους και τον ΕΟΔΥ ανακοινώνει το πρόγραμμα δράσεων των  ΚΟΜΥ για  δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο στον γενικό πληθυσμό της Μαγνησία,  για σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου  2021:

 

-Στην Π.Ε. Μαγνησίας:

08:00-16:00 ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.