Αυξημένα τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Μαγνησία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

Νέα έκρηξη κρουσμάτων στην Ελλάδα, με τις μολύνσεις να ξεπερνούν σήμερα Τρίτη τις 3.000, προκαλώντας εκ νέου ανησυχία. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.040 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο με πολύ μικρό αριθμό κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.

Για ακόμα μια μέρα η Αττική δίνει πολύ λιγότερα από το ένα τρίτο των κρουσμάτων του κοροναϊού, με το Λεκανοπέδιο να συγκεντρώνει σήμερα μόλις 544 μολύνσεις, ωστόσο έντονη ανησυχία προκαλεί η Θεσσαλονίκη, στην οποία σε αντίθεση με την Αττική τα κρούσματα παραμένουν ιδιαίτερα ψηλά, αφού σήμερα «δίνει» 449.

Στη Μαγνησία ο ΕΟΔΥ δίνει 48 νέα κρούσματα, τα 10 εκ των οποίων εντοπίζονται στις Βόρειες Σποράδες.

Δείτε αναλυτικά:

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.