Χαιρετίζουν την έναρξη των πτήσεων Ηράκλειο – Βόλος οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων

Ευχάριστο γεγονός και «ανάσα» αποτελεί για τους επαγγελματίες του Τουρισμού, και όχι μόνο, η έναρξη των πτήσεων Ηρακλείου – Βόλου που θα πραγματοποιούνται μέχρι τον Σεπτέμβριο κάθε Τρίτη και Παρασκευή, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Μαγνησίας.

 

Στο μεταξύ ο Σύλλογος κάνει γνωστό ότι μετά από πρόσκληση του Τμήματος Τουρισμού της Δ/νσης Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Βόλου, συμμετείχε στη δράση προβολής του Βόλου και του Πηλίου ως προορισμό που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 23 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία και δράση που έδωσε την ευκαιρία γνωριμίας, προώθησης και κινητοποίησης των ΜΜΕ της Κρήτης, φορέων και επιχειρήσεων εμπλεκόμενων με το τουριστικό προϊόν. Στη δράση συμμετείχαν εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών και Φορέων τόσο από τη Μαγνησία όσο και από την Κρήτη.

Τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν.Μαγνησίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εκπροσώπησε η Πρόεδρος Ευαγγελία Διανελλάκη, η οποία έκανε ολοκληρωμένη παρουσίαση των τουριστικών καταλυμάτων της Μαγνησίας μας όλων των κατηγοριών.  Έγινε επίσης, μια ουσιώδης τοποθέτηση προβολής του τόπου και των ευκαιριών που προσφέρονται για δραστηριότητες όλων των επιθυμιών.

«Ο Σύλλογός μας μεταξύ των άλλων, σημείωσε την καλή διάθεση και προθυμία συνεργασίας του Συλλόγου με φορείς και πράκτορες για το καλό των Μελών του Συλλόγου αλλά και του τόπου μας συνολικά. «Οι Ιδιοκτήτες των Τουριστικών Καταλυμάτων της Μαγνησίας είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες και να ικανοποιήσουν τις πιο υψηλές προσδοκίες» επισήμανε η Πρόεδρος Ευαγγελία Διανελλάκη.

Η Διοίκηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά το Δήμο Βόλου για την πρόσκληση και συγχαίρει για την εξαιρετική πρωτοβουλία. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν αντίστοιχες δράσεις που θα συμβάλλουν στην έναρξη νέων πτήσεων σύνδεσης της Μαγνησίας και με άλλες περιοχές. Το αεροδρόμιο αποτελεί κλειδί για την ανάπτυξη του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας μας. Η Μαγνησία αποτελεί προορισμό και η συνεργασία των Τοπικών Αρχών με τους Επαγγελματικούς Φορείς μόνο οφέλη μπορεί να έχει για την κοινωνία μας συνολικά.

Ο Σύλλογός Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν.Μαγνησίας συμμετέχει πάντα ενεργά σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του τόπου και στήριξης των επαγγελματιών μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.